De Theaterrepubliek is in 2012 opgericht door Jasper Buffing, Leon Pothuizen en Theo Baas met als doel: theater maken. Theater in de breedste zin van het woord; geen enkele discipline of mogelijkheid wordt uitgesloten. Hebben we voorkeuren? Uiteraard hebben we die! We willen voorstellingen van hoge kwaliteit. De Theaterrepubliek wil daarom samenwerken met enthousiaste mensen die uitblinken in hun discipline; van lichttechnicus tot muzikant en van grimeur tot kledingontwerper.

We streven er naar om volledig zelfvoorzienende producties te maken, dit houdt in dat het behalve tijd het je maar een kleine bijdrage kost. Voor geïnteresseerde professionals; behalve een leuke ervaring levert het ook niets op (financieel dan hè), maar laat dat je er vooral niet van weerhouden om je in te zetten voor de Theaterrepubliek. Professioneel of niet, we verwachten wel volledige inzet voor de gehele productie periode. Wat krijg je daar voor terug? Een schat aan ervaring, een mooie voorstelling om op terug te kijken en vooral veel plezier.

Naast de 3 oprichters werkt De Theaterrepubliek met een vaste regiseur; Pitt de Grooth. Hij is vanaf de oprichting direct betrokken bij De Theaterrepubliek.

Wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier

© 2012 - 2018 & ontwerp: De Theaterrepubliek