RobertJan
Tussen het spelen van een ei in het stuk Vogeltje Fuut- Fuut als driejarige en de rol van Jan Tegenkamp in het stuk Familie bij De Theaterrepubliek is wat betreft het op de bühne staan het volgende noemenswaardig: de diverse toneelstukken op de middelbare school, waarin ik elk jaar wel weer overleed of bedrogen werd, het zingen in een koor (plus solo en presentatie van hun programma, zowel in het binnen- als ook in het buitenland) en jarenlang boeken en krantenartikelen voor de blindenbibliotheek inspreken.

Verder zong ik één zin bij de Nederlandse Opera Stichting in La Belle Hélène, figureerde ik in diverse Nederlandse en Amerikaanse films, had kleine rollen in tv-series als Willem van Oranje, Medisch Centrum West, Welkom in de IJzeren eeuw, Welkom in de 60-er jaren van de NTR, en speelde ik in een reclamespotje voor pinda's. Op dit moment ben ik regelmatig te zien als burgemeester van Losser in verschillende tv- spotjes voor een eierensalade.

In Keulen, waar ik lange tijd woonde en werkte, heb ik diverse rollen mogen spelen bij een Duits gezelschap. Weer teruggekomen in Amsterdam in drie komedies gespeeld bij De Oeverspelers (met wel heel veel deuren) en ben toen overgestapt naar Toneelgroep Dirk waar ik speelde in Capello bagnato en 8 femmes, gevolgd door 2 gastrollen bij Toneelgezelschap DepotZ in Haarlem: Aan tafel en momenteel ben ik te zien als Simon Paardenkooper in Leedvermaak.

Bij De Theaterrepubliek was hij te zien in Familie.

© 2012 - 2023 & ontwerp: De Theaterrepubliek